Contact

Neem contact op met Peter Veeken

Voor het schilderen van uw huis, boot of jacht kunt u Veeken Schilderwerken inschakelen. Zowel voor het exterieur, interieur, nieuwbouw en/of onderhoud.

Wilt u meer informatie over coaten, straalwerk, binnen-en buitenschilderwerk of jachtschilderwerk?

Voor een vrijblijvende offerte neem direct contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op

06-20050471.

Privacyverklaring

Veeken Schilderwerken kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ons omdat u deze zelf bij het invullen van formulieren aan ons verstrekt. Wij kunnen  de volgende persoonsgegevens verwerken: – uw voor- en achternaam – uw adresgegevens – uw telefoonnummer – uw e-mailadres – uw IP-adres En verder specifieke persoonsgegevens, die nodig zijn als u diensten van ons afneemt, zoals o.a. uw bankrekeningnummer.

Waarom wij gegevens nodig hebben. Wij  verwerken  uw persoonsgegevens om contact met u op te nemen, indien u daar om verzoekt. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van een met u afgesloten overeenkomst tot uitvoering van diensten.

Hoe lang wij bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Wij verstrekken uw  persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op onze website, www.veekenschilderwerken.nl, worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. De door uw browser meegezonden informatie, zoals IPadres, worden geanonimiseerd door ons verwerkt en gebruikt voor bezoek- en klikgedrag en niet aan derden verstrekt. Wij maken  geen gebruik van Google Analytics of andere analysetools.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@veekenschilderwerken.nl. Wij zullen zo snel mogelijk maar binnen vier weken op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Vragen Indien u vragen heeft omtrent deze privacyverklaring en zaken die daaraan verbonden zijn, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-20050471 of met e-mailadres info@veekenschilderwerken.nl.  Ons postadres is Schaepmanstraat 2, 8603 AW Sneek, Wij staan ingeschreven bij de Kamer  van Koophandel onder nummer 01087907.

 

Contactgegevens

 • Adres
 • Schaepmanstraat 2
 • 8603 AW Sneek

Contactformulier

  Naam

  E-mail

  Stralen & CoatenSchilderwerkJachtschilderwerk

  Bericht


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]