Jachtschilderwerk

Jachtschilderwerk

Is uw boot toe aan onderhoud?

Uw boot laten schilderen door Veeken Schilderwerken. Heeft u een krasje op uw jacht of is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Bij Veeken Schilderwerken bent u aan juiste adres voor jachtschilderwerk. Uw schip zal er weer als nieuw uitzien! Het verven of lakken van een schip is een tijdrovende klus en vereist de nodige kennis en kunde. Door te kiezen voor een professional als Peter Veeken bent u verzekerd van kwaliteit.

Voor lakwerk en jachtschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres

Bij Veeken Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor lakwerk, jachtschilderwerk en onderhoud. Het is mogelijk om uw boot te laten schilderen door Peter Veeken.  Het is een lastige, maar noodzakelijk klus. Als uw boot niet tijdig laat onderhouden kan dit grote consequenties hebben voor uw boot. Voorkom dit door op tijd te zorgen voor een goede beschermlaag. Bij Veeken Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het verven en onderhouden van:

  • Jacht
  • Zeiljacht
  • Onderwaterschip
  • Bovenwaterschip

Het materiaal waarvan uw boot is gemaakt bepaalt welk schilderwerk geschikt is. Veeken Schilderwerken is in staat de volgende materialen te schilderen:

  • Polyester boot
  • Stalen boot

sloep5

 

Professional uw boot laten schilderen

Uw boot laten schilderen door Peter Veeken. Wij staan garant voor kwaliteit, als u kiest voor Veeken Schilderwerken hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Op een korte termijn zorg ik dat uw jacht er weer fris uit ziet. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat uw jacht nodig heeft. In onderstaande galerij ziet u een impressie van mijn projecten.

Bootonderhoud op locatie in omgeving van Sneek

Als het mogelijk is doen wij onderhoud op locatie in omgeving van Sneek. Jachtschilderwerk en onderhoud van jachten verdient grote aandacht en de beste materialen. Veeken Schilderwerken heeft jarenlange ervaring en weet precies wat uw jacht nodig heeft. Heeft u twijfels of uw jacht toe is aan onderhoud? Neem dan direct contact op met Peter Veeken.

Naast jachtschilderwerk ben ik gespecialiseerd in stralen en coaten en binnen- en buitenschilderwerk.