Schilder Sneek

Schilder Sneek

U bent op zoek naar een Schilder in de omgeving van Sneek?

Het is weer de hoogste tijd om uw huis, pand, boot en/of jacht te laten onderhouden. U bent woonachtig in omgeving Sneek en zoekt naar een professionele schilder? Bij Veeken schilderwerken bent u aan het juiste adres. U heeft plannen om het huis van binnen en buiten te laten verven? Dit is een tijdrovende klus en vereist de nodige kunde en kennis. Ik, Peter Veeken heb jarenlange ervaring op het gebied van verschillende schilderwerken.

Uw professionele schilder in Sneek

Veeken schilderwerken is uw schilder in omgeving van Sneek. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Als u kiest voor Veeken schilderwerken bent u verzekerd van kwaliteit. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat opdrachten door mij worden uitgevoerd. Ik, Peter Veeken, heb jarenlange ervaring op het gebied van schilderen en ben gespecialiseerd in:

Schilderen is van cruciaal belang

Als ervaren schilder adviseer ik u regelmatig te onderhouden. Dit zorgt voor een frisse uitstraling en een bepaalde veiligheid. Veeken Schilderwerken adviseert u eens in de 5 jaar onderhoud aan het buitenwerk te verrichten. Door met regelmaat te onderhouden voorkomt u schade. Deze schade kan uiteindelijk leiden tot hoge reparatie kosten. In de volgende situaties kunt u Veeken Schilderwerken inschakelen:

Ben u van plan om uw huis van buiten of binnen te laten schilderen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk onze afgeronde projecten om een indruk te krijgen van onze kwaliteit.

Altijd op advies op maat in Sneek

Het is belangrijk dat de kleuren van de muren in uw bedrijfspand of woning aansluiten bij uw interieur. Ik geef u graag kleur advies op maat en adviseer u tevens graag bij uw behoeften over de afwerking van kozijnen en deuren. Na een onderhoudsbeurt, ziet uw woning er weer fris en als nieuw uit!

Naast schilderwerken ben ik gespecialiseerd in stralen en coaten en jachtschilderwerk.

 

Schilder Sneek