Schildersbedrijf Sneek

Schildersbedrijf Sneek

Op zoek naar een schildersbedrijf in Sneek?

Is het weer de hoogste tijd om uw huis, pand, boot of jacht te laten schilderen?  Ook voor het exterieur, interieur, nieuwbouw en/of onderhoud bent u bij Veeken Schilderwerken aan juiste adres. Ik ben Peeter Veeken een schildersbedrijf in in Sneek met jarenlange ervaring. Wij staan bekend als het bedrijf dat de verwachting van klanten overtreft. Wij staan garant voor kwaliteit.

Een professional schildersbedrijf in Sneek

Als professional schildersbedrijf in Sneek werken wij voor particulieren en bedrijven. Schildersklussen kosten over het algemeen veel tijd en vereisen nodige kennis en kunde. Als u kiest voor Veeken Schilderwerken uit Sneek bent verzekerd van kwaliteit. Veeken Schilderwerken is gespecialiseerd in de volgende schilderswerkzaamheden:

Schildersbedrijf voor het onderhoud van uw huis of bedrijfspand

Een huis of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig . Mijn advies is eens per 5 jaar de buitenkant van uw pand te schilderen. Het zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar tevens is beschermt een goede laag verf.  Door tijdig onderhoud voorkomt u schade, wat lijdt tot hoge kosten. U kunt Veeken Schilderwerken inschakelen bij volgende situaties:

Heeft u plannen om uw huis van binnen of buiten te laten schilderen? Dan bent u bij Veeken Schilderwerken uit Sneek aan het juiste adres. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van onze geleverde kwaliteit.

Vrijblijvend advies bij Schilderwerk Veeken

Het is belangrijk dat de kleuren van de wanden in uw pand of woning aansluiten bij uw interieur. Ik geef u graag kleuradvies en adviseer u daarnaast graag bij uw wensen over de afwerking van kozijnen en deuren. Na deze onderhoudsbeurt, ziet uw woning er weer fris en als nieuw uit!

Naast schilderwerken ben ik gespecialiseerd in stralen en coaten en jachtschilderwerk.

Schildersbedrijf Sneek